OROARE în ITALIA: Băiat român de 10 ANI, în stare GRAVĂ după ce a fost ÎNJUNGHIAT de un asiatic PSIHOPAT

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un băiat român de doar zece ani a fost înjunghiat în plină stradă de un cetățean chinez cu grave probleme psihice.

Clipe de groază pentru familia unui băiat român de doar 10 ani. EL a fost atacat, miercuri, în jurul orei locale 16.00, în plină stradă, în orașul Castiglione delle Stiviere din Italia, în provincia Mantua, unde locuiește cu părinții.

Băiatul doar ce ieșise din casă însoțit de mama lui, când un bărbat asiatic s-a năpustit asupra sa cu un cuțit, pe care i l-a înfipt în braț. Băiețelul de doar zece ani a fost operat la spitalul din Brescia, unde a fost transportat cu elicopterul. EL a suferit o intervenție delicată la mână, riscând chiar să își piardă membrul. EL se află acum în afara oricărui pericol, spun medicii.

Părinții copilului au depus imediat o plângere la poliție, iar în mai puțin de o zi aceștia au dentificat și arestat atacatorul. Este vorba despre un cetățean chinez de 22 de ani, cu domiciliul în districtul Cinque Continenti, care suferă de o tulburare psihiatrică gravă, care îl face de nestăpânit împotriva copiilor, tinerilor și bătrânilor.

Între timp, anchetatorii investighează un alt episod în care ar fi fost implicat asiaticul, în urmă cu o lună în Castiglione. Un tânăr de 18 ani a fost atunci atacat pe stradă și înjunghiat în gât. Victima a fost salvată de un miracol.

Chinezul a fost internat în secția de psihiatrie a spitalului Castiglione. Mai mult ca sigur, însă, EL va fi ulterori transferat la penitenciarul Mantova și ulterior la un centru specializat de psihiatrie din Pavia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel