Oreste, despre VIITORUL României după vizita lui Iohannis la CASA ALBĂ: Cele mai importante din UE!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu scrie pe pagina lui de socializare despre viitorul României după vizita președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă. Oreste Teodorescu consideră că România și Polonia sunt cele mai importante tari partenere pentru americani din Uniunea Europeană.

"Viitorul României după vizita lui Iohannis la Casa Albă

România își consolidează statutul de aliat strategic al SUA. Cine studiază studiază predicatele politicii externe americane înțelege corect scenariul prezentei Washingtonului in lume: primul pas: securizarea: avem baze militare la Deveselul, Câmpia Turzii și Kogălniceanu. Al doilea pas: creditarea investițiilor: First Bank prima banca americană operează deja in România. Urmează cel de-al treilea pas: investițiile. In urma vizitei președintelui Iohannis au fost perfectate acorduri economice majore!

România și Polonia sunt cele mai importante tari partenere pentru americani din Uniunea Europeană! Fapt care contravine flagrant politicilor expansioniste ale Federatiei Ruse...Vom asista la o intensificare a războiului informațional, propaganda, manipularea, fake news și la o creștere in intensitate a discursului populist, anti-american și euro-sceptic...

Obiectivul major al politicii interne de la București va fi curățarea sistemului de conservele serviciilor secrete ostile NATO, lupta împotriva corupției ca factor major de vulnerabilizare a Securității nord atlantice, crearea unui cadru legislativ peredictibil și eficient favorabil investițiilor strategice.

România va trebui sa găsească cheia unei armonioase colaborări economice cu partenerii UE, a unei atente și normale vecinătăți cu Rusia și a consolidării proiectului Intermarium, alături de Polonia, Croația și Țările Baltice", scrie Oreste Teodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel