Oreste: Cine este „SECURILĂ”, protestatarul ÎNJURAT de Dragnea. Vei ajunge la PUȘCĂRIE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Oreste dezvăluie cine este „Securilă”, protestatarul înjurat de Liviu Dragnea. Președintele PSD a ieșit foarte nervos de la întâlnirea cu Asociației Municipilor din România, iar un protestatar i-a strigat lui Dragnea: "Un condamnat, un penal. Ascultați un penal condamnat la închisoare cu executare!".

Oreste dezvăluie cine este de fapt protestatarul care i-a strigat lui Dragnea că este un penal.

"Dragnea este atât de limitat neuronal, încât toți cei care îl contestă sunt fie securiști, fie sorosisti, fie asasini plătiți!

Flaushatule, dacă nu erau eroi ca Marian în 1989, tu azi erai sculer-matrițer la baza și secretar de partid în Gratia! Pe martiriul lor v-ați cățărat impostorilor! Tu vei ajunge la pușcărie, cu toți servitorii tăi analfabeți !", a scris Oreste pe Facebook.

Marian Moroșanu, poreclit  „Ceausescu” este unul dintre eroii din decembrie 1989. Sorin Rosca Stanescu a spus că Marian a fost „primul tânăr care a intrat în Comitetul Central, deschizând porțile pentru alungarea lui Ceaușescu.

Morosanu a participat și la protestele din Piața Universitătii din 1990. El a fost prins de minerii aduși de Ion Iliescu la Bucuresti și a fost bătut atât de rău încât a rămas cu un defect de vorbire.

Morosanu a fost arestat după Mineriada din 13-15 iunie, scrie aktual24.ro

Când am intrat în greva foamei la Jilava, mi-au arătat acuzatiile și mandatul de arestare. Incadrarea mea era la maximum 15 ani pentru subminarea economiei nationale. Pe spatele mandatului scria: ‘A nu fi lăsat liber. Reprezinta un foarte mare pericol social’. Ulterior, încadrarea a fost schimbată în infractiune de ultraj, de distrugere si de patrundere frauduloasa intr-o institutie publica. Ulterior am fost judecat in stare de libertate si condamnat la 1 an si 8 luni de inchisoare cu suspendare”, spunea Morosanu pentru Ziarul Ring.

 

Image may contain: 2 people, including Jean Chelba, night, eyeglasses and hat

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel