Oreste, propunere BOMBĂ pentru Dăncilă: Curent GRATUIT pentru români, până în suma de 150 lei lunar

Narcis Popa |
Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu îi propune Vioricăi Dăncilă ca populația României care consumă curent de până la 150 lei pe lună să-l primească gratuit. Oreste spune că hidrocentralele au fost construite gratuit de înaintașii românilor. 

Totodată, jurnalistul menționează că în acest moment cantitatea de energie electrică obținută în hidrocentralele din România este mai mare decât totalul consumat de populație. Iată mesajul complet:

"Tovarașa Dancila, dacă tot sunteți “mama între mame”, și nu aveți somn de grija poporului roman, de va stricați proaspăt botoxata Dvs figura ( căci sunteți o figura...), dați OUG pentru consumul casnic de curent electric (in suma de pana la 150 de lei ) sa fie gratis, deoarece cantitatea de electricitate obtinuta pe cale HIDRO in ROMANIA este mai mare decat totalul consumului casnic al populatiei, iar HIDROCENTRALELE sunt construite aproape gratis de catre ARMATA ROMANA, DETINUTI SI BUNICII SAU PARINTII NOSTRI prin mari sacrificii si jertfe,in epoca lui Ceaușescu, modelul Dvs politic...
IN MULTE TARI DIN LUME CONDUSE DUPA LEGILE DEMOCRATIEI , ELECTRICITATEA, CARBURANTII, APA, etc pentru un consum limitat SUNT oferite de catre stat in mod gratuit.
Orice alta miauneala nu reprezintă altceva decât un act libidinos de ipocrizie politica..." este mesajul lui Oreste.

[citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel