Oreste, după marea TRĂDARE anunțată azi: "Șobolanul ăsta OPĂRIT nu poate să înțeleagă"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu i-a transmis un mesaj dur lui Victor Ponta, după ce fostul premier l-a atacat pe Mihai Tudose pe motiv că vrea să voteze guvernul Orban și și-ar fi negociat întoarcerea în PSD. 

"In momentele ei astrale, o țara are nevoie de bărbați! Șobolanul asta opărit de Victoras, nu poate organic sa înțeleagă acest deziderat! Respect și simpatie pentru toți cei din Pro România, care sunt de centru-dreapta și care vor pune interesul național mai presus de jocurile de glezna (fina și cu ciorap lycra, in privat...prietenii înțeleg de ce) pe care îl practica mitomanul dolofan...Acum se separa grâul de neghina! Victoras, te du așadar și aseaza-te lângă Dancila in banca!...scuze, pe banca...in parc si așteptați-va coliva, politica desigur!!!" este mesajul lui Oreste.

Reamintim că Victor Ponta s-a enervat teribil pe Mihai Tudose și i-a transmis un mesaj foarte dur în această dimineață. Din câte se pare, Tudose nu va mai face parte din Pro România, urmând cel mai probabil să revină în PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel