Oreste: Alt motiv pentru care PSD-Alde trebuie să dispară urgent de pe scena politică

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Oreste Teodorescu reacționează dur după ce elevii participanți la un concurs național la Turnu Măgurele au postat imagini halucinante din internatul din Teleorman unde au fost cazați.

Elevii spun că au fost cazaţi în camere cu mucegai și au dormit în paturi cu saltele rupte, murdare şi pline de gândaci.

"Alt motiv dintre sutele pentru care PSD-Alde trebuie să dispară urgent de pe scena politică...

Iată cum au fost cazați olimpici români în Teleorman: Pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți!”, a scris Oreste Teodorescu p pagina personală de Facebook.

Unul dintre elevii cazați la internatul din Turnu Măgurele a postat pe Facebook  imagini cu camerele în care au fost nevoiți să doarmă. Alin Popoviciu scrie pe Facebook că în România, pușcăriașii au condiții mai bune decât elevii premianți.

"Asa a răsplătit statul român munca elevilor calificați la etapa națională a unui concurs după luni întregi de muncă! Eu nu pot decât să vă rog să facem cunoscută tuturor această situatie deosebit de gravă pentru a nu fi supuși și alți elevi la o asemenea batjocura!

S
ă nu vă mai întrebati de ce tinerii fug cât mai departe de România.. Tara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar pușcăriasii au condiții mai bune decât elevii premianți! Doamna Andronescu, dormiți bine seara în calitate de ministru al educatiei când știți la ce batjocură e supus elevul român?!
Las pozele astea aici cu speranța că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece si alti elevi prin ce am trecut noi în aceste zile la Turnu Măgurele...", a postat pe Facebook Alin Popoviciu.


 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel