Dosarul TelDrum la DNA! Oreste: "Disperata cu buze subțiri nu-și poate satisface stâpânul"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Oreste a comentat decizia procutorului general Augustin Lazăr de a menține dosarul TelDrum la DNA. 

Procurorul general Augustin Lazăr a stabilit că DNA are competenţa de a instrumenta dosarul "Tel Drum", în care este anchetat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Oreste Teodorescu salută această decizie, precizând că este un eșec al Adinei Florea, cea care i-a luat locul Laurei Codruța Kovesi la conducerea DNA.

"Veste proasta pentru nkvd-istii Secției

Disperata cu buze subțiri și ochii bulbucați de furia sclavului care nu-și poate satisface întocmai și la timp stăpânul...mai sta o tura... Deși a încercat de trei ori sa preia ostil dosarul Tel Drum de la procurorul Alexandra Lăncrănjan, iată ca tovarașa Florea se izbește cu dinții de decizia Procutorului General de a menține dosarul la DNA... cazul e aproape gata, iar Dragnea tremura efectiv de frica și furie! A furat banii europeni, se duce îngândurat spre pușcărie... tic... tac...", este mesajul lui Oreste.

 (w460)

Augustin Lazăr a decis că faptele din acest dosar sunt de competenţa procurorilor anticorupţie şi nu a Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie.

Decizia a fost luată în urma rezolvării unui conflict de competenţă între DNA şi Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), în legătură cu unitatea de Parchet care trebuie să desfăşoare ancheta în dosarul "Tel Drum".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel