Oreste a câștigat PROCESUL: "Nu am nici o îndoială"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu a anunţat că a câştigat un proces cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, după ce i s-ar fi reţinut permisul de conducere fără un motiv întemeiat. Jurnalistul susţine că mai are, însă, un proces de câştigat.

Jurnalistul a postat pe pagina sa de socailizare anunţul, alături de procesul verbal pe baza căruia i s-a luat permisul şi o poză cu poliţistul în cauză.

"Astăzi, am câștigat procesul cu Inspectoratul de Poliție Ilfov, al cărui angajat, distinsul domn din fotografie, mi-a reținut permisul fără nici un temei, completând un proces verbal neinteligibil! Atunci, din aceste considerente, l-am numit Punjabi, desigur pentru că a scris în sanscrită!", a scris Oreste pe pagina sa.

Oreste Teodorescu - postare Facebook

Jurnalistul se pregăteşte acum de un nou proces, de data aceasta cu Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării.

"CNCD -ul, o altă instituție politizată m-a amendat cu 10.000 de lei, considerând ca l-am discriminat pe domnul polițist insinuând ca e țigan! Eu cred ca CNCD îi discriminează pe indieni considerându-i țigani, întrucât Punjabi reprezintă o etnie și o Civilizație Hindu foarte reprezentativă... Nu am nici o îndoială ca voi câștiga și acest proces!", a mai precizat Oreste Teodorescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel