Orban nu a știut că Florin Cîțu a făcut 2 zile de închisoare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ludovic Orban si Florin Citu
Ludovic Orban si Florin Citu

Ludovic Orban nu a deținut informații despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA și nu dorește ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX surse apropiate liderului liberal.

„Ludovic (Orban - n.r.) nu a deținut informații despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA. Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanțelor, nici la momentul desemnării și susținerii ca prim-ministru. Președintele PNL nu dorește ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL”, afirmă pentru MEDIAFAX surse apropiate președintelui PNL.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

„Mi se pare o dovadă de onestitate, o dovadă de asumare și demonstrează că premierul este un om de calitate”, spune Daniel Fenechiu, susținător al premierului Flori Cîțu în cursa pentru președinția PNL, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel