Orban după decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea: „Este o reinstituire a cenzurii de tip comunist”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul PNL, Ludovic Orban, cere public CNA să revină asupra deciziei de a suspenda activitatea postului Realitatea TV pe care o critică în termeni duri.

„Decizia Consiliului Național al Audiovizualului de sancționare a postului Realitatea TV cu suspendarea emisiei este una vădit politică din care reiese fără dubiu faptul că această deciziei are considerente politice.

Această decizie, în spatele căreia se află coaliția PSD-ALDE-UDMR, nu este altceva decât o continuare a intervenției brutale a Jandarmeriei din 10 august, de data aceasta împotriva organelor de presă neafiliate politic.

Citește și Emisia Realitatea TV, SUSPENDATĂ de CNA. DECIZIE de ultimă ORĂ

Practic, este o reinstituire a cenzurii de tip comunist și o încălcare grosolană a Constituției și a Legii. Nu poți să sancționezi o televiziune pentru că reflectă adevărul și pentru că apără drepturile și libertățile cetățenilor în fața unui comportament abuziv al forțelor de ordine transformate în forțe de represiune.

Solicit CNA să revină asupra deciziei, de îndată, și să anuleze acest precedent periculos pentru libertatea de exprimare din România!”, a transmis Ludovic Orban prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel