Orban, după acuzațiile lui Firea: „Alegerile vor dovedi faptul că s-au săturat de un primar care nu face nimic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ludovic Orban a afirmat, astăzi, că rezultatul alegerilor locale vor dovedi faptul că bucureștenii s-au săturat de Gabriela Firea, un primar care nu face nimic. Reacția vine în contextul acuzațiilor aduse de primarul Capitalei la adresa premierului.

„Bucureștiul are probleme grave și alegerile vor dovedi faptul că bucureștenii s-au săturat de un primar care nu face nimic pentru ei. Sunt convins că după alegerile locale bucureștenii vor alege un primar serios, care să rezolve marile probleme ale Bucureștiului", a spus Ludovic Orban, la după Gala Asociației Municipiilor din România.

Întrebat dacă susține varianta unui singur candidat din partea partidelor de dreapta pentru alegerile locale, Ludovic Orban a spus că PNL are o altă preocupare acum, aceea de a rezolva problemele lăsate de PSD la guvernare.

„Nu vă pot da un răspuns la ora actuală. Noi suntem pe final de an în care la nivelul Guevrnului avem de rezolvat extrem de multe probleme provocate de deciziile catastrofale ale guvernprilor anteiorare. Obiectivul nostru este să rezolvăm problemele, să dăm românilor un buget până la finalul anului și să abrogăm prevederile OUG 114, să reușim să prorogăm termenele care pot să arunce în aer sistemul de justiție din România, anume prevederile legate de pensionarea anticipată a magistraților, legate de mărirea numprului de judecători care formează completele, de la doi la trei judecători. Avem o mulțime de probleme de rezolvat și suntem concentrați să le rezolvăm", a subliniat Ludovic Orban.

Reacția premierului vine în contextul în care Gabriela Firea a afirmat că Ludovic Orban a lansat „jihadul" împotriva sa și că țevile „nu se repară nici cu whiskey, nici cu mandolina".

„De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale și văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depășească acel nivel", acuză primarul Capitalei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel