Orban, despre liberalul care a jignit jurnaliştii: "L-am sunat să îşi ceară scuze. A doua oară vor fi sancţiuni!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ludovic Orban a reacţionat după ce unul dintre deputaţii PNL a avut o reacţie nervoasă, jignind mai mulţi jurnalişti şi ameninţându-i că li se vor retrage acreditările. Liderul PNL a declarat că l-a pus să le ceară scuze reporterilor pe care i-a jignit, subliniind că dacă se va mai întâmpla vreodată o asemenea scenă, se va lăsa cu sancţiuni.

"Un comportament în totală contradicţie cu atitudinea noastră generală faţă de mass media. PNL întotdeauna a respectat activitatea jurnaliştilor, întotdeauna a luptat pentru transparenţă, întotdeauna am militat ca jurnaliştii să aibă acces la toate dezbaterile din comisii, chiar şi atunci când majoritatea PSD gând să secretizeze", a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Citeşte şi: Ludovic Orban: "Nici nu m-am gândit să îl invit pe Rareş Bogdan la Cotroceni"

Liderul PNL susţine că până acum deputatul Ben-Oni Ardelean nu a mai avut asemenea ieşiri faţă de presă, însă l-a sunat imediat ce a aflat ce s-a întâmplat.

"Eu consider că e un accident. Îl cunosc bine pe Ben-Oni Ardelean. Întotdeuana a avut o relaţie bună cu presa. Poate era supărat din alte motive. L-am sunat imediat şi i-am cerut să îşi ceară scuze tuturor jurnaliştilor faţă de care a avut această ierşire şi şi-a cerut scuze. Plus că i-am atras atenţia că ăsta este un comportament netipic pentru noi ca partid.

Citeşte şi: Lider PNL, SCANDAL la Parlament cu jurnaliștii: „NESIMȚIȚILOR!”

Întotdeauna am avut respect faţă de media, întotdeauna am încercat să susţinem mass media în munca de informare pe care o fac. Munca pe care o depun este pentru informarea corectă a cetăţeanului, pentru ca cetăţeanul să înţeleagă ceva din dezbaterile parlamentare, din actele normative care se adoptă şi este destul că îi tratează cu superioritate şi aroganţă alţii, eu nu mă aştept din partea niciunui reprezentant PNL să aibă un asemenea comportament.

Mai e o chestiune. O dată accept aşa ceva, a doua oară nu voi mai accepta aşa ceva. O să urmeze sancţiuni", a conchis Ludovic Orban, pe acest subiect, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel