Orban, anunț despre eventualitatea unei candidaturi la Președinție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
ludovic_orban
ludovic_orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Oradea, că nu exclude varianta de a candida la preşedinţia României, însă nu va candida „cu orice preț”.

Întrebat dacă va candida la Președinția României dacă va câștiga alegerile interne din PNL, Ludovic Orban a spus că mai sunt 3 ani și jumătate până atunci, dar niciun candidat la președinția PNL nu poate ocoli un asemenea subiect.

„În momentul în care eu m-am hotărât să candidez la un nou mandat la președinția PNL, normal că am luat în calcul în mod serios și posibilitatea de a candida la președinția României. Este firesc. Cel care este ales președintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL. Pe de altă parte, să fie foarte clar, eu nu sunt omul care să vreau să candidez cu orice preț”, a spus președintele PNL.

Orban spune că întotdeauna a luat decizii pe baza unor analize serioase, a unor studii. Astfel, dacă va câștiga alegerile în PNL, Orban nu exclude să găsească o variantă de candidat cu șanse mari să câștige Președinția României, când vor fi organizate alegeri, chiar dacă acel candidat nu va fi el.

„Obiectivul pe care îl am este inclus în moțiunea mea: câștigarea alegerilor prezidențiale, chiar dacă eu nu voi candida, voi avea capacitatea de a găsi un candidat care să aibă șansa să câștige alegerile prezidențiale. Am arătat la alegerile de la Primăria Capitalei că în condiții foarte dificile (...) am reușit să câștigăm cu candidat independent”, a mai spus liderul PNL, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel