Orban: Am ajuns să-l vedem pe Dragnea la „Viaţa Satului” parcă este prezentator

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ludovic Orban cere demisia directorului Televiziunii Române, Doina Gradea, acuzând apariţia lui Liviu Dragnea, la emisiunea „Viaţa Satului”, transmite Agerpres.

  

„Cer public demisia directorului televiziunii (Televiziunea Română – n.r.). Am ajuns să-l vedem pe Liviu Dragnea la ‘Viaţa Satului’ parcă este prezentator, în curând o să-l vedem la ‘Teleenciclopedia’, în curând o să-l vedem la emisiuni pentru copii. Eu zic să se ducă direct Dragnea să conducă el televiziunea, dacă am ajuns în situaţia în care oricând deschizi ecranul îl vezi numai pe Dragnea. Şi Televiziunea şi Radioul public sunt plătite din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, nu sunt instrumentele de propagandă ale PSD, iar cei care conduc aceste instituţii trebuie să le pună în slujba cetăţeanului pentru corecta informare a cetăţeanului, nu ca să-i facă avantaje lui Liviu Dragnea. O să ne trezim că şi în duminica votului Liviu Dragnea o să fie la ‘Viaţa Satului’ „, a declarat Ludovic Orban, luni, la finalul Biroului Executiv al PNL.

Liviu Dragnea a participat duminică pentru a doua săptămână consecutiv la emisiunea ”Viața satului, difuzată în plină campanie electorală. Dragnea a promis oierilor acordarea unui ajutor de 200 de lei pe mieluță, dublarea subvenției la lână de la 1 la 2 lei și reglementarea impozitului pentru zilieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel