Apel 112: Opt CADAVRE într-un camion frigorific, între Timișoara și Arad. UPDATE: Apelul s-a dovedit FALS

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Fosta soție a șefului CJ Cluj, Alin Tișe, găsită fără suflare în casă. Prima ipoteză a anchetatorilor
Fosta soție a șefului CJ Cluj, Alin Tișe, găsită fără suflare în casă. Prima ipoteză a anchetatorilor

Nu mai puțin de opt cadavre s-ar afla în remorca frigorifică a unui autotren, în apropiere de Timișoara, pe drumul care duce spre Arad, potrivit unui apel la 112, efectuat luni seara. UPDATE: Se pare că a fost un apel fals.

UPDATE 22.00 După căutări intense în zona indicată, echipajele de la ambulanţă s-au retras, camionul nefiind găsit. Bărbatul care a apelat 112 nu a mai răspuns autorităţilor, când acestea au încercat să ia legătura cu el. Poliţiştii încearcă să-l găsească şi să îl tragă la răspundere.

UPDATE 21.45: Din informațiile obținute de Digi24 se pare că bărbatul care a sunat la 112 se afla în stare avansată de ebrietate, iar, momentan, informația nu se confirmă. Se fac în continuare verificări.

Știre inițială:

Din primele informații obținute de tion.ro, se pare că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumului Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe trupuri neînsuflețite.

Alarma a fost dată în urma unui apel la 112, în jurul orei 20.20. Oamenii legii și salvatorii au fost îndrumați spre drumul care leagă Timișoara de Arad, de către autorul apelului, pentru a identifica autotrenul, unde, din informațiile puse la dispoziție, se pare că se aflau 8 oameni decedați.

La ora acestei știri, forțe ale poliției, pompieri și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112.

Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel