Opoziția S-A UNIT. Turcan: "Coaliția PSD-ALDE a fost SPULBERATĂ"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderii Opoziției s-au unit împotriva lui Liviu Dragnea și a apropiaților săi din funcțiile de conducere din Parlament. 

După ședința incendiară desfășurată miercuri în plenul Camerei Deputaților, toți liderii partidelor de opoziție au ieșit împreună pe holurile Parlamentului pentru a anunța o victorie majoră. 

Raluca Turcan, liderul grupului PNL din Camera Deputaților a anunțat că majoritatea PSD-ALDE a fost "spulberată" și că Liviu Dragnea, precum și Florin Iordache nu mai sunt în funcții. 

"Astăzi este o zi foarte importantă pentru democrația din România, în anul Centenarului. Majoritatea PSD-ALDE, condusă de Liviu Dragnea și umilii interpuși gen Florin Iordache și Eugen Nicolicea, a fost spulberată în Camera Deputaților. Toate partidele de opoziție, PNL, USR, PMP, PRO România, deputați neafiliați, au reușit să reinstituie democrația și respectul față de lege. Noi am considerat că Liviu Dragnea și Florin Iordache au încălcat flagrant Constituția României și, pentru asta, meritau să fie revocați din funcțiile pe care le dețin în conducerea Camerei Deputaților. Tot demersul nostru a fost făcut procedural, în spiritul și textul Regulamentului și în acord cu Constituția României și cu deciziile CCR", a declarat Raluca Turcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel