Opozantul rus Alexei Navalinîi a fost externat din spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
alexei_navalinai_rus
alexei_navalinai_rus

Alexei Navalinîi a fost externat din spitalul „Charite” din Berlin. Despre aceasta se spune într-un comunicat al spitalului.

„Starea pacientului s-a îmbunătățit suficient pentru a putea fi externat. Alexei Navalny a primit tratament la Charité timp de 32 de zile, dintre care 24 de zile le-a petrecut în terapie intensivă. Pe baza progresului și a stării actuale a pacientului, medicii curanți consideră că este posibilă recuperarea completă. Cu toate acestea, rămâne prea devreme pentru a evalua efectele potențiale ale otrăvirii pe termen lung”, este specificat în comunicat.

Amintim că, la sfârșit de august opozantul rus Alexei Navalnîi a ajuns în stare de inconștiență la un spital din Omsk. Atunci purtătorul său de cuvânt a anunțat că politicianul a fost otrăvit. Ulterior, Navalinîi a fost transportat în Germania, la un spital din Berlin.

Puțin mai târziu, Guvernul Germaniei a anunțat într-un comunicat de presă că Alexei Navalnîi a fost otrăvit cu o substanță periculoasă, asemănătoare cu toxina „Noviciok”, care provoacă paralizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel