„Operaţiunea Sparanghelul”, anchetată de Parlament: „E singura cale de a afla adevărul”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Știrile PRO TV
Sursa foto: captură Știrile PRO TV

PSD, ProRomânia, ALDE şi UDMR vor vota înfiinţarea unei comisii de anchetă, pentru „Operaţiunea Sparanghelul” care va investiga situaţia lucrătorilor sezonieri. Cele patru partide nu au fost mulţumite de răspunsurile primite de la Violeta Alexandru şi Bogdan Aurescu referitor la lucrătorii sezonieri.

PSD, ProRomânia, ALDE şi UDMR vor vota înfiinţarea unei comisii comune de anchetă a Parlamentului, pentru „Operaţiunea Sparanghelul", pentru că nu au fost mulţumiţi de răspunsurile primite de la ministrul de Externe şi al Muncii, cu privire la situaţia lucrătorilor sezonieri.

Ei spun că „răspunsurile miniştrilor au evitat fondul întrebărilor, senatorii neprimind informaţii importante concrete legate de organizarea operaţiunii, implicarea statului în negocieri, sprijinul acordat cetăţenilor români aflaţi în situaţii financiare şi de sănătate precare în ţările de destinaţie".

Social-democraţii transmit că „Operaţiunea Sparanghelul" e singura cale de a afla adevărul.

„Partidul Social Democrat, împreună cu ProRomania, ALDE şi UDMR vor vota înfiinţarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru Operaţiunea Sparanghelul, singura cale de a afla adevărul despre această acţiune", se arată într-un comunicat al PSD.

De asemenea, cele patru formațiuni vor vota şi înfiinţarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru anchetarea achiziţiilor publice pentru combaterea epidemiei pe timpul stării de urgenţă, anunță Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel