Omagiu pentru cei care luptă împotriva coronavirusului. „Mulțumesc!”, proiectat în fiecare seară pe Turnul Eiffel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Începând de astăzi, Franța va omagia toate persoanele mobilizate împotriva noului tip de coronavirus, prin afişarea cuvântului „Mulţumesc” pe Turnul Eiffel, a anunţat primăria capitalei franceze, informează AFP.

Totodată, vor fi proiectate și mesaje care să îndemne populația să stea acasă.

„Începând de vineri, în toate serile, de la orele 20:00 până la orele 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă”, a precizat primăria Parisului într-un comunicat.

„La orele 20:00, "Mulţumesc" va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19”, se detaliază în comunicat.

 

Epidemia de COVID-19 s-a agravat în Franţa

 

„Vor urma, de la 20:30 până la 23:00, două mesaje în alternanţă, în franceză şi în engleză, pentru a aminti că limitarea la minimum a deplasărilor în afara locuinţei contribuie la salvarea de vieţi: 'Restez chez vous', 'Stay at Home'” (Staţi acasă).

Epidemia de COVID-19 s-a agravat în Franţa. Joi, într-un interval de 24 de ore s-au înregistrat 365 de decese, printre care și o adolescentă de 16 ani.

De la începutul epidemiei, Franța a înregistrat în total 1.700 de morţi din cauza COVID-19.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel