Olguţa Vasilescu acuză abuzuri în cazul Sorinei Pintea: "Dacă nu e pâine, s-au gândit să dea măcar circ!"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu acuză abuzuri în dosarul care o vizează pe Sorina Pintea, arestată pentru 30 de zile după ce ar fi primit mită.

"Prea multe abuzuri si semne de intrebare in acest caz. Ba e flagrant, ba nu e. Si pana acum nu s-a facut proces verbal nici macar de DNA de flagrant. Toate drepturile incalcate, inclusiv cele stipulate in directive europene. Doar pentru spectacol mediatic in prag de alegeri. Daca nu e paine si nu mai cresc veniturile romanilor, s-au gandit sa dea macar circ! Cred ca ziua de ieri a fost concludenta pentru toata lumea, dupa ce MAI a incalcat toate procedurile legale in cazul Pintea. Au prezentat-o in catuse, au scos-o pe usa din fata, presa era anuntata sa fie la datorie. Ca sa arate un om bolnav, un om distrus fizic si psihic... Sa nu uitam de prezumtia de nevinovatie! Nu ca ar mai conta pentru cineva in tara asta... Lupta "anti-coruptie" faza femei bolnave in prag de deces, dar tot fara probe, continua...", a scris Olguta Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătăţii, a fost scoasă marţi din nou din arestul Poliţiei, fiind transportată la o unitate medicală din reţeaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult de specialitate.

La începutul acestei săptămâni, Sorina Pintea, arestată în dosarul în care este acuzată de luare de mită, a fost internată sub pază la Spitalul Clinic "Sfânta Maria", pentru investigaţii medicale suplimentare.

Sorina Pintea a solicitat să fie transportată, sub pază, din arest la Spitalul Clinic "Sfânta Maria", pentru a i se face investigaţii medicale suplimentare, ea invocând unele probleme de sănătate pe care le-ar fi avut în cursul zilei de duminică.

Pe 29 februarie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, judeţul Maramureş, în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

Marţi, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că Sorina Pintea este suspendată din PSD, precizând că decizia politică este ca membrii partidului care primesc mandat de arestare preventivă sau condamnare în primă instanţă să fie suspendaţi de drept. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel