Olguța Vasilescu, reacție după ce Violeta Alexandru a acuzat-o că avea oameni care să-i cheme liftul

Narcis Popa |
Data publicării:

Recent, ministrul Muncii, Violeta Alexandru a spus că Olguța Vasilescu ar fi avut angajați care să-i cheme liftul și să-i apese butonul pentru etajul dorit în momentul în care pleca de la muncă. 

Violeta Alexandru luase decizia de a renunța la această practică, numai că situația pare mult mai complicată. Consilierul Olguței Vasilescu spune că liftul nu poate fi operat decât de o persoană pregătită în acest sens. 

"Haideți că am elucidat și Epopeea Liftiera de la Ministerul Muncii. Liftul este unul foarte vechi, iar în contractul de mentenanță (semnat cu aceeași firmă care operează lifturile din Palatul Parlamentului, în urmă cu mulți ani) se menționează că este autorizat doar pentru a fi operat de un liftier pregătit în acest sens, liftierul nefiind angajat al ministerului, ci al firmei în cauză. Operarea liftului fără liftier presupune retehnologizarea acestuia și reautorizarea în acest sens, doar că Ministerul Muncii își are sediul în clădirea Ministerului de Interne, astfel că nu poate face investiții într-un bun care nu îi aparține. MAI a obținut fonduri pentru reabilitarea întregii clădiri, în care își mai are sediul și Ministerul Sănătății, astfel că nu poate rata proiectul pe motiv că ar fi reparat un singur lift, iar, astfel, cheltuielile s-ar dubla, pe același bun din clădire. În concluzie, liftiera rămâne la Ministerul Muncii! Stimabila Violeta Alexandru a ajuns să consume inutil energie în războaie cu o liftieră, care a mai și câștigat. Între timp, alocațiile copiilor nu sunt dublate, pensia minimă este înghețată, salariul minim pentru studii superioare, la fel, înghețat, iar altele sunt sub semnul întrebării", a scris pe Facebook Cristian Vasilcoiu, consilierul parlamentar al Olguței Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel