Olguța Vasilescu, REACȚIE după ce a aflat de ce a RESPINS-O Iohannis: Să nu UITE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Olguța Vasilescu a avut o primă reacție după ce a aflat de ce a fost respinsă pentru funcția de ministru al Transporturilor de președintele Klaus Iohannis. 

"Să nu uite, și dumnealui, deși era profesor de fizică, și-a dorit la un moment dat, pe vremea USL-ului să fie vicepremier și ministru de Interne, care are altă calificare decât aceea de profesor. Eu am mai fost ministru și sunt parlamentar. Sunt cetățean român cu domiciliul în România, nu am antecedente, nu are sens motivarea lui pentru a mă respinge. Și eu și el am fost primari, avem aceleași competențe. Au mai fost 7 miniștri numiți acum câteva zile și nu le-a cerut nici un fel de dovadă," a spus Olguța Vasilescu la Antena 3.

"Mie nu-mi place postura de victimă, nu vreau să vorbesc despre persoana mea. Aici e o luptă care excede persoana mea sau a lui Klaus Iohannis. Intrăm într-o perioadă în care România nu are nici un fel de conflict. A ieșit astăzi cu această motivare când avem toată Comisia Europeană la București," a mai spus Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel