Olguța Vasilescu, derapaj GRAV: "Ce credeați, că dacă ați sărit în piață sau ați votat disciplinat scăpați?"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după discuțiile privind înființarea parchetelor financiare și a declarațiilor de avere depuse de fiecare cetățean, spunând că "absolut toți" trebuie să se așeze "la coadă pe două rânduri (..) că a venit PNL la guvernare și îi consideră pe toți hoți". 

Lia Olguța Vasilescu este ironică la adresa celor care au crezut că odată cu venirea PNL la guvernare, aceștia vor avea treabă doar cu PSD-iștii. "Ce credeați? Ca doar cu PSD-iștii au treaba? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați?", scrie Vasilescu pe Facebook.

„Hai! Așezați-vă liniștiți la coadă, pe două rânduri, dar absolut toți, nu doar politicienii și funcționarii publici, să vă depuneți declarația de avere, că a venit PNL la guvernare și, așa cum știți, PNL îi consideră pe toți hoți si e cu lupta anticorupție! Ce credeați? Că doar cu PSD-iștii au treabă? Că dacă ați sărit prin piață sau ați votat disciplinat scăpați? În plus, PNL ne propune și o nouă castă de procurori de parchete financiare pentru tot cetațeanul, că DNA e pentru șmecheri, dar trebuie să aveți și voi, ceilalți, pe unii care să vă cerceteze! Cătușiadă la tot poporul... #avețiceațivotat", scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Reacția politicianului vine după ce secretarul de stat în Ministerul Justiției, Cristian Băcanu, a spus că soluții pentru combaterea evaziunii fiscale ar fi înființarea unor parchete financiare și ca toți cetățenii să depună o declarație de avere, potrivit Mediafax.

Ulterior, Băcanu a lămurit la Digi24 declarațiile controversate:

"În cadrul speech-ului meu am făcut vorbire despre anumiți cetățeni care au averi fabuloase și care n-au plătit impozite și taxe. La acei cetățeni mă refeream și era vorba despre o anumită categorie de persoane care prezintă un risc fiscal, dar repet, asta nu este o poziție oficială a Guvernului, eram la o dezbatere într-un cadru academic", a explicat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel