Olanda. Turiștii „bețivi și gălăgioși” care au primit interdicție în Amsterdam: Oamenii „deranjanți” nu mai sunt bineveniți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Turiștii britanici sunt descurajați să mai viziteze Amsterdamul, pentru că tinerii englezi sunt considerați „bețivi și gălăgioși”, iar municipalitatea vrea să limiteze problemele cauzate de petrecerile scăpate de sub control din oraș.

Primăria orașului Amsterdam a lansat o campanie pentru a-i descuraja pe turiștii britanici - în special pe cei tineri - să viziteze orașul olandez, deoarece turiștii „deranjanți" nu mai sunt bineveniți, arată Știrile PRO TV. O măsură smilară a fost luată deja în Spania, iar Amsterdamul a emis, de asemenea, un avertisment.

Orașul olandez, care este renumit pentru cartierul Red Light District și cafenelele legale cu canabis, caută să limiteze petrecerile alimentate de sex și comportamentul turbulent.

În acest scop, capitala olandeză a lansat o campanie de descurajare a turiștilor indezirabili, precum tinerii britanici, arată sursa citată.

 

Primăria a obligat patronii bordelurilor să le închidă în anumite ore din zi și din noapte

 

Oficialii din Amsterdam au pus deja în aplicare numeroase reguli noi pentru a combate persoanele aflate în weekenduri stropite cu alcool, care fac ravagii în oraș.

Astfel, primăria a obligat patronii bordelurilor să le închidă în anumite ore din zi și din noapte.

În plus, în unele zone se vinde alcool după program. Noua campanie a orașului se numește "Stay Away" și este promovată cu avertismente speciale în online.

 

Turiști germani „de calitate superioară”

 

„Campania va începe cu Marea Britanie, vizând bărbații din categoria de vârstă cuprinsă între 18 și 35 de ani. Această campanie de descurajare online vizează turiștii deranjanți care doresc să viziteze Amsterdam pentru a `face pe nebunii`", cu toate consecințele care decurg de aici" au transmis reprezentanții Primăriei Amsterdam.

Britanicii s-ar putea simți stânjeniți sau furioși în urma acestui anunț, așa cum au fost atunci când președintele Lanzarote, María Dolores Corujo, a declarat că insula dorește să atragă turiști germani „de calitate superioară”, mai degrabă decât britanici, arată sursa citată.

Anunțurile de avertizare ar putea fi, de asemenea, extinse la „potențialii vizitatori deranjanți din Olanda și din alte țări din UE" în cursul acestui anului.

Avertismentele din reclame ar arăta „riscurile și consecințele comportamentului antisocial și ale abuzului excesiv de droguri și alcool".

Guvernul ar putea chiar să mute zona de prostituție legală în afara centrului orașului la un moment dat, pe viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel