Olanda. Luare de ostatici într-un magazin din Amsterdam. Martorii au auzit împușcături - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Olanda. Luare de ostatici de un bărbat cu o armă într-un magazin din Amsterdam. Martorii au auzit împușcături - VIDEO
Olanda. Luare de ostatici de un bărbat cu o armă într-un magazin din Amsterdam. Martorii au auzit împușcături - VIDEO

Mai multe persoane au fost luate ostatice într-un un magazin Apple din centrul Amsterdamului, de un bărbat cu o armă, a anunțat poliția olandeză marți seară.

Într-un tweet, poliția din Amsterdam a indicat că situația ostaticilor nu s-a încheiat încă și a precizat că nu doresc să detalieze situația din și în jurul magazinului, pentru a nu afecta securitatea tuturor persoanelor afectate.

Martorii au spus că au auzit împușcături în jurul magazinului din piața centrală Leidseplein și că luarea de ostatici a venit după o tentativă de jaf armat în jurul orei locale 17:30.

 

Poliția a confirmat luarea de ostatici

 

Imaginile care circulă pe rețelele de socializare au arătat un bărbat în pantaloni de camuflaj și hanorac ținând ostatic un alt bărbat în magazinul Apple. 

 

Poliția a raportat un incident în Leidseplein la scurt timp după ora locală 18:00 și un număr mare de forțe au luat poziția în jurul magazinului emblematic Apple.

Poliția, confirmând informații despre o situație de luare de ostatici, a eliberat piața și a cerut vecinilor să rămână înăuntru și să nu iasă afară să privească.

„De la începutul luării de ostatici în Apple Store-ul din Leidseplein, mai multe persoane au reușit să părăsească magazinul”, a anunțat poliția olandeză pe Twitter. 

Marele magazin Apple este situat la un capăt al luxoasei Leidseplein, o piață din partea de sud a centrului Amsterdamului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel