ȘOC. Dăncilă spune că oficialii Comisiei Europene au fost DEZINFORMAȚI

Viorica Dăncilă a declarat că oficialii Comisiei Europene au fost dezinformaţi pentru că Tudorel Toader a vorbit OUG pentru contestaţia în anulare, nu despre amnistie.

”Am urmărit cu atenţie mesajul transmis de Comisie şi am văzut o dezinformare - se vorbea de amnistie. Ministrul Justiţiei nu a vorbit de amnistie. Ministrul Justiţiei a vorbit de o ordonanţă în care să dea posibilitatea celor care au fost judecaţi de complete formate, constituite ilegal să aibă parte de un complet constituit legal, astfel încât omul să aibă certitudinea că a fost judecat corect”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Pot fi condamnări mai mari sau pot exista situaţii în care să se descopere că aceste condamnări nu trebuiau date. Acest lucru dă şansa unui proces corect pentru cetăţeni şi cred că asta face parte din drepturile omului. Tocmai faptul că nu s-a făcut referire la acest lucru, ci la amnistie arată încă o dată că informaţiile care se trimit la Bruxelles nu sunt conforme cu realitatea”, a spus Dăncilă.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.27