Oana Stănciulescu: Nimeni nu-i cere lui Dăncilă să-și dea tocurile jos

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Oana Stănciulescu remarcă pe pagina ei de socializare faotul că deși este o iarnă grea, cu drumuri închise și localități izolate, nimeni nu-i cere premierului Dăncilă să meargă personal pe teren, așa cum s-a întâmplat în trecut. Jurnalista face referire la Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu, care au fost linșați de presă, la vremea resectivă, și care și-au pierdut și funcțiile pe fondul de sensibilitate creat.

"Zăpada cât casa, localități fără lumină, drumuri închise, patinoare pe stradă, sute de oameni au ajuns la spital cu fracturi. Vă imaginați ce s-ar fi întâmplat dacă guvernul și primarii erau ai opoziției? Îmi amintesc doi premieri - PNL și PDL, care au fost linșați de presă pentru câteva localități îngropate în zăpadă. Nimeni nu mai pretinde acum ca doamna prim ministru Dăncilă să-și dea jos tocurile ca să meargă până în Gorj, Buzău sau Vrancea. Și nimeni nu se supără că în timp ce mulți români stau în frig, izolați, tovarășul Dragnea e în țările calde. Curat murdar!", a scris jurnalista pe facebook.

Ministerul Afacerilor Interne informează, printr-un comunicat transmis duminică dimineaţă, că din cauza condiţiilor meteo nefavorabile erau, la ora 7,00, nealimentate cu energie electrică 123 localităţi din 13 judeţe, fiind afectaţi 78.480 consumatori finali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel