Oana Stănciulescu: Cale de întoarcere NU mai există. De ea depinde viitorul României

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

După protestele masive ale populației în aproape toate orașele mari ale țării, a venit rândul magistraților să reacționeze.

Am întrebat-o pe jurnalista Oana Stănciulescu cum se explică faptul că sute de magistrați au decis să recurgă la proteste, un lucru inedit și rar în rândul judecătorilor și procurorilor, legislația fiind destul de restrictivă în acest sens.

“Prin acest protest, justiția demonstrează că are anticorpi. Nu cred că există vreun magistrat aflat pe treptele vreunui tribunal din țară pentru a demonstra fără să știe de ce se expune. Am auzit o declarație halucinantă a fostului ministru al Justiției, Robert Cazanciuc, care îi acuză pe magistrații care protestează că nu ar cunoaște motivele pentru care sunt pe scările locului în care dau sentințe. Păi dacă nu știu ce caută acolo, cum îi duce capul să citescă dosare și să dea sentințe? În acest moment, magistrații s-au împărțit în două grupări - cei care nu vor să se întoarcă în timp, în vremea Rodicăi Stănoiu, sau chiar în perioada comunistă, și cei care susțin deciziile politice ale PSD-ALDE. Cale de întoarcere nu mai există. Cine va învinge din această bătălie e greu de spus. Nu este o luptă ușoară, este una de durată, dar de ea depinde viitorul României“, ne-a declarat jurnalista Oana Stănciulescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel