Oana Pellea, REVOLTATĂ: Până când ACCEPTĂM?

Narcis Popa |
Data publicării:

Oana Pellea este revoltată de apariția pe stradă a infractorilor care sunt eliberați în baza recursului compensatoriu. Ea se întrebă până când românii vor accepta ca legea să fie în favoarea infractorilor. 

"Pana cand acceptam ca legea sa fie in favoarea HOTILOR, CRIMINALILOR, VIOLATORILOR? ???? Pana cand acest popor nu isi va asuma soarta ? Dumneavoastra care sustineti coalitia de la guvernare v-ati gandit o secunda ca fata dumneavoastra poate fi violata, casa dumneavoastra sparta, ca puteti fi batuti pe strada sau inunghiati?
V-ati gandit o secunda la siguranta cetatenilor atunci cand ati votat aceasta lege criminala?" este mesajul Oanei Pellea. 

Mesajul Oanei Pellea vine în contextul în care în media a izbucnit un adevărat scandal după ce un criminal eliberat în baza recursului compensatoriu a recidivat și a ucis un alt om, în timpul unei confruntări care a avut loc la Mediaș. Victima a vrut să fugă de agresori, dar a alunecat pe gheață și a căzut. El a murit după o sângerare abundentă după ce i-a fost secționată artera femurală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel