O româncă s-a aruncat după copilul ei, care a căzut de la balcon

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un copil din județul Bacău s-a lovit la cap după ce a căzut de la balcon, iar mama sa s-a rănit încercând să-l salveze. Pentru copil a fost chemat elicopterul SMURD, iar victima a fost transportată la un spital din Iași.

Ambulanța Vaslui a fost solicitată să intervină în localitatea băcăuană Podu Turcului pentru două victime, mamă și fiu, căzute accidental de la înălțime.

„Ȋntr-un moment de neatenţie copilul a cǎzut de la balconul locuinţei aflat la etajul doi pe acoperişul unei clǎdiri din vecinǎtate iar mama s-a aruncat dupǎ el sǎ ȋl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical de la substaţia Bârlad.

Copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stǎrii de cunoştinţǎ, iar mama un traumatism de gleznǎ. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD care l-a preluat pe micuţ şi l-a transferat la Iași”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Mama a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Judeţean Bacǎu, potrivit Mediafax.

UPDATE. Copilul căzut de la etaj a ajuns la secția de neurologie și este în stare staționară. Prezintă leziuni craniane minore, este stabil și nu necesită intervenție chirurgicală. Are probleme pulmonare. Rămâne sub supraveghere, urmând să se stabilească dacă va fi transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel