O româncă prinsă la furat în Austria i-a SCUIPAT pe polițiști: "Am COVID!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
O româncă prinsă la furat în Austria i-a scuipat pe polițiști și le-a spus că are COVID. (Foto: heute.at)
O româncă prinsă la furat în Austria i-a scuipat pe polițiști și le-a spus că are COVID. (Foto: heute.at)

Doi români, un bărbat și o femeie, au arestați în Austria, după ce au furat bani din cutia milei. În momentul în care au fost prinși, femeia i-a scuipat pe polițiști și le-a spus că are COVID.

Un cuplul de români a fost judecat de Tribunalul Krems pentru infracțiunile de furt calificat și ultraj. Potrivit rechizitoriului prezentat în Instanță, după nu au reușit să fure nimic în Germania, cei doi români veneau spre România, trecând prin Austria. 

În drumul lor prin Austria (în special în Austria Inferioară) cei doi au decis să încerce să jefuiască cutiile milei din biserici.

Cei doi foloseau cârligul de la un umeraș de haine

 

Planul celor doi hoți era foarte simplu: bărbatul în vârstă de 50 ani pescuia bani din cutiile bisericii cu un cârlig de la un umeraș pentru haine înfășurat în bandă adezivă, iar femeia în vârstă de 38 de ani stătea de pază.

Primele două încercări au eșuat. În prima biserică nu erau bani în cutia milei, iar în altă biserică au fost prinși de preot. Cuplul a avut succes doar la sanctuarul Maria Langegg (districtul Krems-Land) de unde a sustras 170 de euro.

După o altă încercare eșuată la Heiligenkreuz, cei doi români au fugit spre Viena, unde au fost opriți în trafic și arestați, relatează publicația Heute.at.

Românca i-a scuipat pe polițiști și le-a spus "Eu COVID!"

 

Potrivit rechizitoriului, în momentul în care oamenii legii i-au reținut, românca a scuipat în direcția ofițerului și a strigat: "Eu Covid!”.

În fața instanței de la Krems, cuplul cu antecedente penale din Germania a spus o poveste lacrimogenă. "Nu am slujbă din cauza Coronavirusului, iar nepotul meu are nevoie urgentă de o operație”, a spus bărbatul de 50 de ani.

Cu lacrimi în ochi, și femeia a încercat să scape de pedeapsă: "Eram foarte speriată și vroiam doar să scap. În plus, nu am coronavirus și nu am scuipat, ci doar am suflat. “

Bărbatul a fost condamnat la 18 luni de detenție parțială, dintre care cinci luni necondiționată. Femeia a fost condamnată condiționat la 20 de luni, din care trebuie să execute minimum 6 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel