O româncă înșelată a răpit-o pe amanta soțului din fața unui hotel și a bătut-o

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O poveste reală, ce pare a fi desprinsă din filme: O româncă înșelată i-a răpit soțului amanta din fața unui hotel din Dej, ajutată chiar de fratele bărbatului și nevasta acestuia.

Soția înșelată și cumnatul acesteia au dus-o cu mașina pe amantă într-un alt oraș, pentru a-i da o lecție. Sora bărbatului infidel s-a alăturat mai apoi celorlalți, pentru că era la muncă și nu a putut participa la „operațiune”. Toți s-au ales acum cu dosare penale pentru lipsire de libertate, loviri sau alte violențe și pentru amenințări.

Totul s-a întâmplat în 26 aprilie, la orele prânzului. Două persoane din județul Cluj, care aveau o relație extraconjugală de ceva vreme, au închiriat o cameră la un hotel din Dej. Întâlnirea celor doi a ajuns și la urechile soției bărbatului, care s-a înfuriat, și-a sunat cumnatul și au pornit spre hotelul din Dej. 

Au făcut scandal în parcare, astfel că cei doi amorezi infideli au încercat să fugă din hotel fără să fie văzuți împreună, dar nu au reușit. Bărbatul a ieșit pe ușa din spate, dar femeia a părăsit hotelul pe ușa principală, ajungând exact în „brațele” nevestei furioase. După ce a fost bruscată și lovită, femeia de 43 de ani a fost băgată cu forța într-un autoturism, care a demarat cu viteză, relatează dejeanul.

O româncă înșelată a răpit-o pe amanta soțului

 

Pe tot drumul, femeia a fost agresată și amenințată cu moartea, dar odată ajunși într-o localitate din dintre Dej și Cluj, unde mașina a oprit, nu a scăpat de furia soției înșelate. A fost dusă și la locul de muncă al surorii amantului său, pentru a-i da o lecție și aceasta. După ce a fost lovită și de sora bărbatului, a fost dusă la marginea localității respective, unde a fost abandonată.

Femeia a anunțat poliția abia în 4 mai, așteptând să treacă sărbătorile Pascale și nu după mult timp, polițiștii din Dej aveau deja suspecții la audieri.

Femeia înșelată, care a „organizat” totul, împreună cu fratele și soția lui, s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și amenințări. „Față de aceștia, magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Sora bărbatului, care doar a agresat-o pe amanta fratelui său, este cercetată în stare de libertate pentru loviri și alte violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel