O româncă din Italia susține că a fost bătută și jefuită în propria casă de doi bărbați necunoscuți. Polițiștii nu cred varianta femeii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Italia a fost bătută și jefuită în propria casă de doi bărbați necunoscuți. 

O româncă în vârstă de 50 de ani, care locuiește în orașul italian Vicenza din Veneto, a fost bătută cu cruzime și jefuită în propria locuință de către doi bărbați necunoscuți.

Potrivit publicației locale Il Giornale di Vicenza, totul s-a petrecut miercuri, 15 martie 2023. Femeia locuiește pe strada Catalani din localitatea menționată mai sus și, în timp ce se afla singură în casă, a auzit soneria de la intrare și s-a grăbit să deschidă ușa. În fața ușii sale se aflau doi bărbați despre care ea a spus că nu-i cunoaște și care au început să o lovească cu bestialitate.

Hoții au jefuit-o și au bătut-o cu bestialitate

 

Potrivit declarațiilor femeii, agresorii au jefuit-o după ce au bătut-o, dar anchetatorii încă nu sunt convinși de acest fapt.

Imediat după ce infractorii au plecat din locuința sa, românca a sunat la 112 pentru a denunța jaful suferit, iar la fața locului s-au prezentat în scurt timp carabinierii, care au găsit-o plină de sânge.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii i-au găsit mai multe fracturi și traume pentru care va avea nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

Între timp, carabinierii au efectuat o primă inspecție în casa victimei și au constatat că nu lipsește nimic, motiv pentru care se mențin rezervați asupra pistei care indică un jaf.

Un lucru este sigur însă: femeia a fost bătută de cei doi bărbați care au venit la ușa sa și care apoi au plecat. Motivele agresiunii rămân să fie stabilite cu exactitate de oamenii legii.

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel