O româncă din Italia își caută familia naturală. A fost abandonată într-un orfelinat din București când avea 3 ani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă născută în urmă cu 40 de ani la București și adoptată la vârsta de 3 ani își caută familia naturală. Femeia locuiește în prezent în Italia.  

O româncă din Italia își caută familia biologică. Născută în urmă cu 40 de ani la București și adoptată la vârsta de 3 ani după ce a fost abandonată în orfelinat, femeia a apelat la pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României" unde a publicat un anunț. "Visul fiecărui copil adoptat este acela de a-și cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste", spune ea.

Grigore Aida-Ioana a văzut lumina zilei la data de 16 iulie 1982. A fost abandonată de părinți la Casa de copii nr.6, de pe strada Balotului, sector 2, București, de unde a fost adoptată la vârsta de 3 ani. Despre mama sa biologică, Aida-Ioana știe că se numea Grigore Maria (Vasilică, după ce s-a căsătorit) și era domiciliată pe strada Inginerilor, în căminul nr. 3 din București. Numele tatălui îi este necunoscut, și nu știe dacă are frați sau surori.

Ea face un apel la toți cei care vor citi anunțul său și ar putea s-o ajute.

Iată mesajul complet:

"SALUTĂRI DIN ITALIA

Visul fiecărui copil adoptat este acela de a își cunoaște rădăcinile, astăzi și eu îmi doresc atât de mult să îmi cunosc familia naturală de aceea am să vă spun micuța mea poveste.

Numele meu la naștere a fost GRIGORE AIDA-IOANA și sunt născută la data de 16.07.1982 în BUCUREȘTI.

Am fost adoptată la vârsta de 3 anișori de la casa de copii numărul 6 din strada Balotului sectorul 2 BUCUREȘTI de o familie minunată căreia îi datorez totul. Din păcate cunosc numai numele mamei biologice care pe atunci se numea GRIGORE MARIA, după căsătorie VASILICĂ iar în momentul adopției avea domiciliul în strada Inginerilor căminul numărul 3, sectorul 2 BUCUREȘTI.

Nu am alte informații, nu știu dacă mai am frați sau surori și nici despre tatăl meu natural nu am nici un fel de informație.

Aș fi foarte bucuroasă să mă puteți ajuta să descopăr originile mele, de aceea vă rog să DISTRIBUIȚI anunțul meu poate cineva o să își amintească și de mine.

Vă mulțumesc tuturor!".

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel