O româncă de 22 de ani a pierdut la păcănele 10.000 de lei, banii firmei la care lucrează

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O tânără în vârstă de 22 de ani a pierdut la păcănele nu mai puțin de 10.000 de lei, bani ai firmei la care este angajată. 

O tânără de 22 de ani, angajată a unei societăţi comerciale din oraşul-staţiune Sângeorz-Băi, a pierdut la păcănele aproape 10.000 de lei din încasările firmei, după care a pretins că ar fi fost agresată şi deposedată de borseta în care se aflau banii respectivi, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

"La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi de angajata unei societăţi comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită şi deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei. În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta jucând şi pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societăţii comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei", se arată în comunicat.

Fata a recunoscut, în cele din urmă, că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a pierdut banii la păcănele, iar pe numele ei a fost deschis un dosar penal cu privire la infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând documentarea aspectelor constatate sub toate aspectele. 

În urmă cu o săptămână, un român s-a sinucis după ce și-a pierdut la păcănele toate economiile strânse în Germania

Băiatul a fost găsit mort chiar de către părinții săi

 

Tragedie greu de imaginat într-o localitate din județul Bihor, acolo unde un tânăr de 20 de ani și-a luat viața după ce a pierdut la păcănele toți banii munciți în Germania. Băiatul a fost găsit fără suflare chiar de către părinții săi.

Un tânăr în vrstă de 20 de ani din judeţul Bihor s-a sinucis după ce şi-a pierdut toate economiile la păcănele. Este vorba de toţi banii pe care îi strânsese într-un an de muncă în Germania. Tragedia a avut loc chiar în noaptea de Revelion.

Tânărul de 20 de ani din judeţul Bihor a fost găsit într-o anexă a locuinţei, chiar de părinţii săi, potrivit Antena 3.

Localnicii din comuna Tămăşeu spun că acesta era dependent de jourile de noroc. A cheltuit la păcănele toţi banii pe care a reuşit să îi economisească după un an în care a muncit în Germania.

A cerut alți bani de la părinții săi

 

Tânărul ar fi ameninţat în nenumărate rânduri că va recurge la un gest extrem dacă nu primeşte alţi bani de la părinţii săi.

Speriată, mama lui a stat acasă toată ziua să îl supravegheze.

Spre seară, a spus că pleacă în vizită la nişte rude în apropiere, timp în care s-a petrecut nenorocirea.

Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului, însă din nefericire nu au mai reuşit să îl salveze, scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel