O româncă de 18 ani, teroarea polițiștilor din Italia. A rupt cămașa de pe un italian, după care l-a jefuit 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

O tânără româncă de 18 ani din Italia are deja multiple infracțiuni la activ. Cel mai recent a bătut și jefuit un italian de 52 de ani. 

Cabinierii  Companiei Termoli (CB) au arestat o tânără româncă de 18 ani cu domiciliul în Foggia, deja cunoscută polițiștilor deoarece deține diferite antecedente penale fiind responsabilă de infracțiuni de tâlhărie și vătămare corporală. 

Știută deja de carabinieri, aceștia au devenit foarte suspicioși în momentul în care au observat-o ieșind în grabă în stradă; motiv pentru care au oprit-o, solicitând și intervenția la fața locului a mai multe echipaje pentru că aceasta era știută drept violentă și destul de recalcitrantă. 

În cadrul cercetărilor imediate a reieșit că nu cu mult timp înainte, femeia, încă pe acel drum, se apropiase de un bărbat italian de 52 de ani sub un pretext banal, smulgându-i de la gât un lanț de aur. Cu această ocazie s-a constatat, de asemenea, că fata de 18 ani, în fața reacției bărbatului care a încercat să se apere și pentru a se asigura că nu o urmărește, nu a ezitat să-l atace rupându-i cămașa și provocându-i, din fericire, vătămări corporale nu foarte grave.

Tânăra româncă de 18 ani a fost arestată preventiv

 

Bunurile furate, în valoare de aproximativ 500 de euro au fost recuperate cu promptitudine și restituite proprietarului de drept, în timp ce tânăra, supusa formalităților necesare, a fost dusă la închisoarea din Chieti pentru a rămâne acolo la dispoziția procurorului din Larino. 

În cadrul audierii ulterioare, judecătorul de cercetare preliminară, la solicitarea procurorului, a validat arestarea preventivă față de tânăra de 18 ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel