O româncă de 13 ani, răpită de pe stradă de un bărbat pe care l-ar fi cunoscut în Anglia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat din Petrila, județul Hunedoara, acuză că fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost răpită de pe stradă, luni seara, de un bărbat de 28 de ani, pe care fata l-ar fi cunoscut în Anglia. Polițiștii cer ajutorul românilor pentru depistarea minorei.

Polițiștii din Petrila au fost sesizați de un bărbat din oraș că luni seara, în jurul orei 18.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Surse din anchetă, citate de Antena 3, au declarat că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

„La data de 05.09.2022 Poliția orașului Petrila a fost sesizată de numitul T. M.Marian cu privire la faptul că în dată de 05.09.2022, în jurul orelor 18.00, fiica lui B. M. Mariana a plecat cu un taxi, împreună cu numitul Șerban Bogdan-Eusebiu (n. red. din Muflatlar) și nu a mai revenit până în prezent”, se arată în comunicatul emis de IPJ Hunedoara.

O româncă de 13 ani, răpită de pe stradă de un bărbat pe care l-ar fi cunoscut în Anglia

 

La momentul plecării, fata purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de jeans de culoare neagră (de tip slim), o pereche de pantofi sport de culoare albă. Ea are 1.50 înălțime, o greutate de 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat, lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Minora are o aluniță pe obrazul drept.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal și au demarat activități pentru identificarea minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel