O româncă a păcălit un pensionar italian și a obținut 300.000 de euro de la el: I-a spus că e fiica lui și că e grav bolnavă. Cazul a ajuns la emisiunea Le Iene

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Bătrânul cerșește pe străzile din Italia după ce a trimis în România 300.000 euro (Sursa foto: TikTok)
Bătrânul cerșește pe străzile din Italia după ce a trimis în România 300.000 euro (Sursa foto: TikTok)

O româncă a înșelat un bătrân italian cu 300.000 de euro, după ce i-a spus că este fiica lui și că suferă de o boală gravă.

Presa din Italia relatează cazul lui Umberto, un bătrân italian care susține că a ajuns cerșetor din cauza unei românce de etnie romă. Tânăra l-a mințit că este fiica sa și că e grav bolnavă, astfel obținând de la acesta suma uriașă de 300.000 euro. Totul a fost dezvăluit de o emisiune din Italia.  

Cum a primit Alina zeci de mii de euro

 

În cadrul unei investigații realizate de emisiunea TV italiană de investigații și reportaje „Le Iene”, difuzată de postul de televiziune Italia 1, se dezvăluie povestea lui Umberto și a Alinei și cum aceasta din urmă a reușit să-l mintă pe italianul în vârstă de 82 de ani.

Din documentele analizate reiese că Alina, o tânără romă, a primit în mai multe luni câte 10.000 de euro, pentru presupusa sa operație la inimă.

Numai că, bătrânul Umberto refuză să accepte că este înșelat și, confruntat cu probele, afirmă: „E fals. Totul e un fals.” El spune asta după ce vede o fotografie cu Alina pretinzând că a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, iar pe piept are desenată o cicatrice cu o cariocă, scrie publicația EVZ.

Jurnaliștii italieni continuă să investigheze povestea și discută cu o femeie care pretinde că reprezintă „Ministerul Organelor”, ocupându-se de transplanturi de inimă, ficat și alte organe. Aceasta susține cu fermitate povestea Alinei, afirmând că femeia a trebuit să-și schimbe inima și ficatul.

Când este întrebată cât costă un ficat, femeia răspunde: „30.000 de euro”. Ea adaugă că o inimă costă mai mult, aproximativ 42.000 de euro.

Tânăra deține o casă mare și două mașini

 

În material apare și jurnalistul român Roco Xavi, care încearcă să-l convingă pe bătrân că totul este o înșelăciune: „Totul e o înșelăciune. Sunt multe persoane în vârstă ce sunt înșelate așa”, în explică acesta italianului de 82 de ani.

Alina e perfect sănătoasă, are o casă și două mașini

Mai mult, jurnalistul român încearcă să-i explice lui Umberto că Alina nu e de fapt fiica lui și că este perfect sănătoasă, ba mai mult, are chiar și o casă mare și două mașini. Interesant este că Alina a fost dată „de negăsit”, de justiția italiană, care decide să închidă cazul.

Venit în România, jurnalistul italian ajunge în Buzău, acolo unde o găsește pe Alina, alături de mama ei. Ajunsă în fața jurnaliștilor italieni, Alina refuză să facă orice declarație și cere să fie lăsată în pace. „Nu vreau să îți arăt nimic pentru că ai vorbit urât la telefon”, îi spune femeia jurnalistului italian, în timp ce la telefon se află cu presupusul ei tată.

Cu toate că lui Umberto i se demonstrează că Alina nu e fiica lui și că nu e bolnavă, acesta spune: „Ea nu mi-a furat nimic”. Timp ce șase ani, femeia a reușit să ia de la bătrân circa 300.000 de euro.

VIDEO

@baresiveneti All'inizio pensavamo che Umberto, 82 anni, fosse un falso invalido che chiedeva l'elemosina nella periferia di Roma. La storia però era più complessa: con Filippo Roma e Marco Occhipinti abbiamo scoperto che una donna di etnia rom, fingendosi sua figlia, gli spillerebbe un sacco di soldi dalla Romania per presunte cure mediche. Ora riusciamo finalmente a incontrare Alina vicino Bucarest (anche se per la giustizia italiana risulta introvabile)#foryoupage #movieclippppp #neiperte #foryou #perte #baresiveneti ♬ suono originale - ???????????????????????? ???????? ????????????????????????

 

-------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel