Mihaela Trifoi a luat titlul european. Campioana României despre care nimeni nu va scrie

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

În plin război româno-român, lucrurile frumoase și care ar trebui să ne bucure cad în plan secundar ori sunt pe deplin ignorate. Astăzi, românca noastră, Mihaela Trifoi a câștigat titlul de campioană europeană. 

România are o nouă campioană europeană la șah: este vorba despre Mihaela Trifoi, din Sighetu Marmației. În plin avânt după scandaluri și știri senzaționale, o astfel de știre trece neobservată. 

"La Campionatul European de Șah Rapid pentru Juniori 2018, campioană europeană la șah rapid, feminin- U 14 ani a devenit SIGHETEANCA noastră, Mihaela Ioana Trifoi care a obținut marele premiu după o luptă înverșunată, dar nu înainte de a da dovadă de un spirit combativ de excepție și arătând adversarelor, că eleva venită din partea României la acest campionat european este un fenomen la șah rapid, găsind mereu cele mai creative continuări și rezolvând magistral toate situațiile limită cu care s-a confruntat. Cu toții suntem fericiți. Felicitări, Mihaela Ioana! Felicitări, România, DAR MAI ALES FELICITĂRI PĂRINȚILOR TAI ȘI ANTRENORILOR," se arată în mesajul lui Horia Scubli, primarul din Sighetu Marmației. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel