O prostituată româncă nemulțumită de plată le-a dat peste cap afacerea de 90.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O prostituată româncă a ajutat poliţia să facă o captură impresionantă: trei bărbați care falsificaseră 90.000 de euro. 

Trei bărbați din județele Alba și Arad au fost arestați după un flagrant în urma căruia polițiștii din județul Gorj au găsit în casa unuia dintre ei zeci de mii de euro falși.

Supărată că a fost plătită, pentru serviciile prestate, cu bani contrafăcuţi, tânăra a sunat la 112. Oamenii legii au intrat imediat pe fir şi au organizat un flagrant. Trei bărbaţi care puneau în circulaţie bancnotele false au fost prinşi şi arestaţi preventiv.

Polițiștii au descoperit în casa unui tânăr de 23 de ani, din județul Arad, aproape 90.000 de euro falsificați. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii din Gorj, la scurt timp după ce au organizat un flagrant în județul Timiș, acțiune în urma căreia au fost prinși alți doi bărbați de 44 și 45 de ani, din județul Alba, membri ai grupării.

Cei doi bărbați din Alba aveau într-o geantă 16.000 de euro contrafăcuți, pe care intenționau să-i pună în circulație.

În timpul perchezițiilor, anchetatorii au mai găsit un pistol cu glonţ, calibrul 7,65 milimetri, 16 cartuşe , două pachete cu substanţă albă, aproximativ trei grame, posibil cocaină și cannabis şi încă 13.550 euro.

Toți cei trei bărbați au fost reținuți și ulterior arestați preventiv, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Ei sunt cercetați pentru punerea în circulaţie de valori străine falsificate şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma anchetei urmează să se stabilească unde se află „fabrica” de bani falși, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel