O profesoară de engleză va reprezenta România la Miss Tourism. FOTO

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ada-Maria Ileana, o profesoară de limba engleză din București, va reprezenta Romania in competitia internationala Miss Tourism World 2018 in China.

In urma selectiei nationale Miss Tourism World Romania 2018, organizata acum 2 zile in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Tourism World 2018 in tara noastra, Ada-Maria Ileana a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Tourism World 2018, competitie care se desfasura in acest an in perioada 11 - 29 septembrie in China. In competitie vor participa 40 de tari.

Ada este nascuta si locuieste in Bucuresti, are 21 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-62-92

Ada este studenta in anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucuresti. Ada vorbeste 2 limbi straine, engleza si franceza, profesand dealtfel ca profesoara de limba engleză.

Finalista Miss Universe Romania 2017, Ada s-a decis sa isi incerce sansele pentru prima data intr-o competitie internationala de frumusete.

Ada este pasionata de cântat, lectura, pictura, dans, dezbateri si balet. Ca si planuri de viitor, Ada isi doreste sa termine licenta, masterul si doctoratul in domeniul securitatii si al relatiilor internationale si sa urmeze o cariera in diplomație, visul ei fiind sa reprezinte Romania in ONU sau NATO. Pe plan personal Ada isi doreste sa-si întemeieze o familie si sa adopte un copil.

Ada a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând scoala generala cu media 10 si Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucuresti cu media 9.65 la Bacalaureat. Ada a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale si naționale la matematică, limba română, fizică, muzica si limba engleză.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel