O politiciană germană a fost transportată la spital după ce a fost lovită în cap de către un cetățean

Cristina Iacob |
Data publicării:
Sursă foto: Facebook - Franziska Giffey
Sursă foto: Facebook - Franziska Giffey

Fosta primăriță al orașului Berlin a fost transportată la spital după ce a fost lovită în cap într-o bibliotecă publică. 

După un atac brutal împotriva senatorului de economie din Berlin, Franziska Giffey, poliția a identificat și arestat presupusul agresor, un bărbat în vârstă de 74 de ani. Autoritățile au declarat că există „dovezi de boală psihică” în cazul acestuia, adăugând că individul era deja cunoscut poliției, cu înregistrări anterioare pentru infracțiuni motivate de ură.

Viceprimar guvernator al Berlinului, Franziska Giffey, a fost atacată brutal de un cetățean în vârstă de 74 de ani. Autoritățile au declarat că l-au identificat și arestat pe presupusul agresor, precizând că există „dovezi de boală psihică” în cazul acestuia. Individul era deja cunoscut poliției, existând arestări anterioare pentru infracțiuni motivate de ură.

Investigațiile privind motivul din spatele atacului sunt în curs de desfășurare, iar parchetul examinează posibilitatea internării suspectului într-un spital de psihiatrie, dată fiind starea sa mentală. Bărbatul va fi prezentat în fața unui judecător de instrucție, iar apartamentul său a fost percheziționat în cadrul anchetei.

Atacul asupra senatorului Giffey a avut loc marți după-amiază într-o bibliotecă din cartierul Rudow, unde bărbatul ar fi lovit-o din spate cu o geantă cu conținut greu. Politicianul a fost transportat la spital pentru tratamentul durerilor la cap și la gât.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel