O nouă crimă conjugală. Un fost polițist de frontieră și-a ucis soția în bătaie

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un fost polițist de frontieră a ucis-o în bătaie pe fosta soție. Deși, conform unor surse judiciare, femeia a depus de mai multe ori plângere împotriva lui și chiar a obținut ordin de protecție.  

Un fost polițist de Frontieră din Iași a fost reținut sub acuzația de omor deosebit de grav după ce și-ar fi ucis în bătaie fosta soție, și inițial ar fi vrut să ascundă crima.

Crima s-a petrecut sâmbătă seară, în comuna Prisăcăni, dar abia luni, suspectul, un bărbat de 53 de ani, a sunat la 112. El a încercat să ascundă crima spunând că a găsit-o căzută în casă. După mai multe ore de audiere el a recunoscut că a omorât-o. Procurorii așteaptă raportul medico-legal.

Prim procurorul adjunct de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, Ioanela Ghimbuță a declarat că “Pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, inculpatul i-a provocat leziuni incompatibile cu viața, în urma cărora a intervenit decesul victimei”.

Vecinii din sat spun că femeia, în vârstă de 47 de ani, era deseori bătută crunt de cel cu care a fost căsătorită mai bine de 20 de ani. Au doi copii împreună, ambii angajați acum la Poliția de Frontieră Iași.

Anul trecut au divorțat, iar femeia a obținut un ordin de restricție împotriva lui. Însă bărbatul ar fi continuat să o bată, susțin apropiații familiei.

Deprimată și la capătul puterilor, femeia a renunțat să îl mai reclame la Poliție, mai ales că plângerile depuse n-au avut niciun efect.

Bărbatul s-a pensionat, în urmă cu doi ani, și vecinii spun că a vândut aproape toate animalele din gospodărie, dar banii i-ar fi cheltuit în afara casei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel