O mamă de cvadrupleţi și-a lăsat doi bebeluși în spital. Nu a putut achita costurile medicale după naștere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bebelusi spital kenya
bebelusi spital kenya

Mama cvadrupleților, care s-au născut într-un spital din Kenya, a fost nevoită să-și lase doi dintre bebeluși pe mâinile medicilor, pentru că nu a avut bani să achite costurile medicale de aproape 30 de mii de euro.

Virginia Adhiambo, în vârstă de 26 de ani, a încheiat un acord cu șefii spitalului Nairobi South Hospital din Kenya, prin care i s-a permis să plece acasă cu doar doi dintre cei patru nou-născuți. Femeia a intrat în travaliu la 31 de săptămâni și a fost dusă la Nairobi South Hospital din Kenya, unde a născut patru băieți - Micah, Jack, Teddy și Malik. Nașterea a fost complicată și mama a fost imediat internată pe secția de terapie intensivă, unde a petrecut mai multe săptămâni, timp în care bebelușii au fost hrăniți cu lapte praf.

După recuperare, mamei i s-a înmânat o factură medicală în valoare de aproape 30.000 de euro, care a forțat-o să încheie un acord sfâșietor cu spitalul pentru a lua acasă doi dintre bebeluși și a-i lăsa pe ceilalți doi acolo, scrie Daily Stars.

La o zi după naștere, Virginia a dezvoltat complicați, motiv pentru care a fost internată de urgență pe secția de terapie intensivă, unde a stat cinci săptămâni în spital, după naștere. Factura medicală pentru cele cinci săptămâni petrecute în spital a fost peste puterile ei financiare. După ce a discutat cu echipa de conducere a spitalului, cuplului i s-a permis să ia acasă doi dintre bebeluși, iar acum fac apeluri disperate la ajutor financiar pentru a achita factura. Cuplul a încercat să strângă fonduri pentru a le permite să reunească familia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel