O mamă a încercat să își dea bebelușul la schimb pentru un iPhone

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

O mamă din Queensland a încercat să își dea bebelușul abia născut la schimb pentru un iPhone.

Un raport obținut de 9News arată că Kerri-Ann Conley era bine cunoscută Departamentului pentru Siguranța Copilului înainte de moartea fiicelor sale de un an și doi ani, Chloe-Ann și Darcey-Helen, în noiembrie 2019.

Tânăra de 30 de ani, care a pledat vinovată la două capete de acuzare pentru omor prin imprudență, a declarat serviciilor pentru copii că a folosit metamfetamină și a refuzat testele de droguri.

 

Mama a mărturisit că a încercat să cumpere un telefon, dându-și la schimb copilul



În raport se precizează că Conley le-a spus celor de la protecția copilului că a vrut să schimbe copilul nenăscut cu un iPhone 7 pe 5 iunie 2018.
Mai târziu în acel an, ea a refuzat în mod repetat să se supună la mai multe teste obligatorii de droguri și a spus siguranței copilului că a folosit metamfetamină, potrivit raportului.

La 6 noiembrie 2019, s-a raportat că fiica ei mai mare alerga în jurul casei lui Conley cu un bong în gură și a fost dusă la spital.

Spitalul nu a efectuat un test de droguri, dar medicul a raportat că fetița era subponderală, palidă și suferea de diaree.

În ciuda acestui fapt, siguranța copilului a declarat că Conley este "un părinte dispus și capabil".

Însă, 10 zile mai târziu, fetițele aveau să-și piardă viața.

 

Femeia și-a lăsat copiii să moară din cauza căldurii în mașină

 

Mama a dus fetele la un prieten la ora 23.30 pe 22 noiembrie 2019 și s-a întors acasă în jurul orei 4 dimineața a doua zi. Copiii au fost lăsați în scaunele din mașină, deoarece Conley a spus că nu a vrut să le trezească. Ea a intrat în casa ei pentru a dormi, în timp ce temperaturile din interiorul mașinii au atins 60 de grade, iar cele două fetițe au murit.

Conley a fost condamnată la nouă ani de închisoare, dar cu timpul petrecut ar putea fi eliberată condiționat anul viitor.

Raportul constată că ofițerii de siguranță a copilului nu au efectuat investigații suplimentare în istoricul cazului lui Conley din cauza "cerințelor legate de volumul de muncă".

Plângerile grave adresate departamentului nu au fost trecute la statutul de investigație, se arată în raport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel