O fetiță de șase ani fură o cutie de prânz de 50 de euro de la o colegă de școală. Răzbunarea mamei este crudă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O fetiță de șase ani fură o cutie de prânz de 50 de euro de la o colegă de școală. Răzbunarea mamei este crudă / Foto: Unsplash
O fetiță de șase ani fură o cutie de prânz de 50 de euro de la o colegă de școală. Răzbunarea mamei este crudă / Foto: Unsplash

O fetiță de 6 ani a fost implicată într-un incident școlar care a captat atenția publicului și a provocat un val de dezbateri online. Jennifer, o mică elevă, a fost supusă unui act de hărțuire atunci când colega sa de clasă, Audrey, i-a furat o cutie de prânz de 50 de euro, un cadou special de la mama sa.

Furtul cutiei de prânz a fost primul pas într-o serie de evenimente nefericite pentru Jennifer.  Ceea ce a urmat a atras atenția opiniei publice și a provocat o răzbunare neobișnuită din partea mamei lui Jennifer.

O altă fetiță a considerat că poate să-și însușească recipientul pentru că îi plăcea, iar profesoara lor a încercat să rezolve situația sugerând că Jennifer să îi lase cutia de prânz, deoarece era "mai puțin norocoasă". Cu toate acestea, mama lui Jennifer nu a fost de acord cu această abordare și a decis să intervină.

 

Răzbunarea mamei

 

Mama lui Jennifer a decis să acționeze rapid și să ia problema în propriile mâini. Ea s-a dus la școală și i-a cerut acelui copil să îi dea fiicei sale cutia de prânz înapoi. Fetița a reacționat plângând, iar discuția cu învățătoarea s-a complicat. Mama lui Jennifer a spus că au cinci minute să îi înapoieze recipientul pentru mâncarea fetei sale, altfel va îl va arunca pe cel furat.

În cele din urmă, mama a luat o decizie neașteptată și a aruncat mâncarea din cutia de prânz furată de acea fetiță la gunoi.

În timp ce incidentul a provocat reacții diferite în rândul părinților, mama lui Jennifer a explicat că fetița „hoață” nu avea nevoie de cutia de prânz de 50 de euro, având în vedere condițiile economice ale familiei sale. Ea a argumentat că acest comportament este din cauza lipsei de disciplină din școală.

"I-a luat prânzul fiicei mele pentru că este o bătăușă și școala nu o disciplinează", a replicat ea.

 

Dezbaterea online cu privire la acest incident a fost amplă și variată

 

Unii utilizatori au susținut acțiunea mamei lui Jennifer, argumentând că gestul ei a fost justificat, mai ales că unele școli oferă cantine gratuite pentru copiii lor. Alții au considerat că ar fi trebuit găsită o altă soluție pentru a rezolva disputa, și au sugerat că mamele ar fi trebuit să încurajeze dialogul între copii.

În final, acest incident a stârnit dezbateri aprinse cu privire la disciplinele școlare și la modul în care părinții ar trebui să abordeze astfel de situații delicate. Cu toate acestea, un lucru este sigur: Jennifer și-a recuperat cutia de prânz, iar povestea lor a devenit un subiect de discuție în comunitatea școlară și pe platformele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel