O femeie dintr-un sat de lângă Kiev a furat muniție de la militarii ruși beți și a ascuns-o într-o cușcă de iepuri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie dintr-un sat de lângă Kiev a furat de la invadatori, care erau beți, mai multă muniție și a ascuns-o într-o cușcă de iepuri.

Un locuitor din regiunea Kiev a furat muniție de la ocupanții beți. O localnică din satul Pobeda din regiunea Kiev, a luat muniția de la ocupanți în timp ce aceștia dormeau.

Videoclipul a fost postat de Anton Gerashchenko, consilier al ministrului de Interne, pe pagina de Telegram.

Femeia a spus că atunci când ocupanții au intrat în sat, nu i-a fost frică și a decis să îi "dezarmeze". 

Potrivit acesteia, în timp ce dormeau beți, le-a luat muniția și a ascuns-o într-o cușcă de iepuri. Femeia a așteptat ca cei de la AFU să intre în așezare și le-a înmânat trofeul.

O femeie dintr-un sat de lângă Kiev a furat muniție de la militarii ruși beți și a ascuns-o într-o cușcă de iepuri

 


Anterior, pe internet s-a răspândit informația că o femeie ar fi doborât o dronă rusească cu un borcan de castraveți. Dar mulți utilizatori au luat-o drept un fals. S-a dovedit că o astfel de situație a avut loc. Jurnaliștii au găsit o femeie din Kiev care a doborât o dronă inamică. Numai că arma ei principală era o conservă de roșii, nu de castraveți.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a declarat că sătenii capturau cu mâinile goale piloții avioanelor rusești doborâte, iar fermierii luau echipamentul inamic de pe câmpuri.

"Toată lumea și toți cei din Ucraina s-au unit și și-au dat toată energia de mai bine de o lună de zile pentru apărarea statului nostru, împreună cu AFU", a declarat președintele.

Nu sunt singurele dovezi de eroism ale oamenilor simpli. La începutul războiului împoriva Ucrainei, un grup de locuitori romi din Kakhovka, în satul Lyubimovka, regiunea Kherson din Ucraina au furat un tanc al ocupanților ruși.

În plus față de munca eroică a AFU, civilii, inclusiv romii, vin în ajutor. Un grup de romi a furat un tanc de la invadatorii ruși. Iar acest lucru s-a întâmplat nu departe de Kakhovka, în satul Lyubimovka, regiunea Kherson.

"Regiunea Kherson "arde". Romii au furat un tanc în satul Lubimovka. Încă o dată: Rromii. Rezervorul. Furat. De la ruși", scriu locuitorii din zonă, citează agenția de presă ucraineană UNIAN.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel