O femeie deghizată în asistentă a răpit un bebeluș nou-născut, chiar din brațele mamei: L-a pus într-un rucsac și a fugit din spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O scenă desprinsă parcă din coșmarul unei mame s-a desfășurat într-un spital din El Salvador. O femeie, îmbrăcată în uniforma de asistentă medicală, a reușit să răpească un nou-născut chiar din brațele mamei. Ulterior, femeia a plasat bebelușul într-un rucsac și a încercat să-l ducă afară fără să atragă atenția.

O femeie îmbrăcată ca o asistentă medicală s-a prezentat în camera de maternitate a unui spital din Salvador și i-a cerut mamei unui nou-născut să ia copilul pentru tratament, dar apoi l-a băgat într-un rucsac și a dispărut. Povestea teribilă vine de la spitalul San Juan de Dios din Nueva Guadalupe, unde femeia, care s-a dat drept asistentă, a reușit să răpească bebelușul fără să fie observată de personalul unității.

Coșmarul oricărei mame s-a derulat sâmbătă dimineața, când falsa asistentă a luat nou-născutul din mâinile mamei și apoi l-a pus într-un rucsac pentru a-l scoate din spital fără a fi observat. Teribila descoperire a venit abia când o asistentă adevărată a ajuns în cameră pentru a lua copilul. Abia atunci mama și-a dat seama că cea care apăruse mai devreme nu era o asistentă adevărată. Căutările au început imediat, dar până atunci nu mai exista nicio urmă a femeii în spital.

Bebelușul, dat de falsa asistentă unui cuplu

 

Din fericire, însă, imaginile de pe camerele de supraveghere video din zonă au permis poliției să ajungă imediat pe urmele răpitorilor, iar băiețelul a fost găsit teafăr și nevătămat în aceeași după-amiază. Copilul se afla în custodia unui cuplu, o femeie și un bărbat, care se dăduseră drept părinții lui și care au fost arestați. Pe de altă parte, falsa asistentă medicală, în schimb, nu a fost încă depistată și este acum pe fugă.

Autoritățile au difuzat o înregistrare video cu o cameră de supraveghere în care femeia îmbrăcată ca o asistentă trece neobservată în timp ce intră și traversează coridoarele spitalului, plecând la scurt timp după aceea cu bebelușul în brațe. La un moment dat, femeia poate fi văzută întorcându-se într-o parte și punând copilul în rucsac pentru a-l scoate din instituție fără a fi detectată.

Poliția locală o caută acum pe femeie. Ea ar fi acționat împreună cu cuplul care a avut copilul și care a fost deja arestat, dar și cu o altă persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, dar care ar fi ajutat-o să intre în spital.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel