O femeie a născut în timp ce înota în mare, fără asistență medicală

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a născut în timp ce înota în mare, fără asistență medicală / Foto: Instagram
O femeie a născut în timp ce înota în mare, fără asistență medicală / Foto: Instagram

O femeie dedicată și aventuroasă din Nicaragua, a adus pe lume cel de-al cincilea copil al său, Maui, într-un mod extraordinar și neconvențional - în timp ce înota în Marea Caraibelor.

Aceasta nu este pentru prima dată când Josy își întâmpină un copil în mijlocul oceanului, fiind deja a doua experiență de naștere în apă pentru ea.

Deși nașterea în mare este rară și poate fi privită cu scepticism de unii, Josy este un susținător fervent al "nașterii libere", considerând că această experiență unică îi oferă o legătură mai profundă cu natura și cu propriul corp.

 

Cea mai bună condiție prealabilă pentru nașterea de vis

 

Pentru a-și planifica experiența de naștere în ocean, Josy și familia ei s-au mutat temporar pe insula Marea Caraibelor, pregătindu-se timp de opt săptămâni pentru sosirea lui Maui. Această decizie a implicat o pregătire intensivă, care a inclus o atenție meticuloasă la detalii și o investiție semnificativă de timp și resurse.

"Aceasta este cea mai bună condiție prealabilă pentru nașterea de vis. Am planificat meticulos ultima naștere. Pregătirea a durat peste 70 de săptămâni. Primul nostru bebeluș născut în ocean avea doar cinci zile când mi-am imaginat că următorul nostru copil se va naște în marea Caraibelor", spune ea.

Maui s-a născut în dimineața zilei de 11 septembrie 2023, la ora locală 2 dimineața, în timp ce Josy înota în apele blânde ale Mării Caraibelor. Această experiență a fost considerată de Josy drept o "experiență de naștere fără cusur", iar clipuri postate pe rețelele sociale ilustrează momentul emoționant în care își leagănă nou-născutul în brațe în timp ce se află încă în mare.

În ciuda criticii și a scepticismului pe care l-a întâmpinat, Josy a rămas fermă în convingerile ei și a îmbrățișat întâmpinarea lui Maui în mijlocul naturii. Pentru ea, Marea Caraibelor nu este doar un mediu fizic, ci o entitate vie care vorbește "o limbă diferită", cu valuri blânde și culori vibrante, oferind un cadru perfect pentru o naștere specială.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de OceanBirthMom•Josy Cornelius aka Raggapunzel (@oceanbirthmom)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel