O femeie a murit după ce a fost operată de un paznic de spital care s-a dat drept medic

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie a murit în Pakistan, după ce a fost operată de un agent de securitate care a pretins că este medic. 

Shameema Begum, în vârstă de 80 de ani, a murit la două săptămâni după intervenția chirurgicală efectuată de paznic. Acesta i-a tratat o rană la spate în sala de operații a spitalului guvernamental Mayo din Lahore, transmite publicația independent.co.uk

Potrivit sursei citate, pe 17 mai, familia bătrânei a dus-o la spital pentru o intervenție, iar paznicul a sărit să-i ajute, pretinzând că este medic.

După operație, starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit brusc, iar familia l-a chemat pe escroc acasă contra-cost. El a venit de două ori, însă starea femeii nu s-a îmbunătățit. 

Când s-au întors la spital, oamenii au aflat că Mr. Butt, care pretindea că este medic, fusese angajat, de fapt, ca paznic.

Mai mult, se pare că nu ar fi pentru prima dată când bărbatul pretinde că este medic. În trecut, a tratat mai multe persoane cu probleme de sănătate. În urma faptelor sale, bărbatul a fost arestat, iar un alt angajat, care l-ar fi ajutat în timpul intervenției, a fost, de asemenea, reținut.

"Nu putem ține pasul cu ceea ce face fiecare medic și cu ce face toată lumea în orice moment. Este un spital mare”, a precizat un oficial al spitalului.

Autoritățile au decis să efectueze o autopsie pentru a stabili cu exactitate cauza decesului femeii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel